Pozdrav svim igracima Diablo serijala, i ostalih Blizzard igara.
U toku je priprema za sajt Diablo :: Serbian Community. Posto smo se ja i Frame vec dogovorili oko Starcraft i WoW-Serbia.com izgleda, Diablo sajt ce isto izgledati samo sto ce imati drugi background i druge color za linkove, i jos neke male sitnice.
Ono sto nas interesuje sta bi ste voleli da vidite na sajtu. Zelimo da cujemo vase ideje.
Takodje planiramo prevode svih stranica, jer ne verujemo da ce imati izmena kao sto ima WoW =)
Srdacan pozdrav,
Blizzard Serbian Community Team.
Page 1 of 1
Predlozi za Diablo Serbian Fansite
Posted 25 March 2010 - 09:31 PM
Ja bih voleo jedan sub-forum (naravno u okviru D3 Foruma) o dvojci, gde cemo moci da komentarisemo stare dobre likove i da se malo pohvalimo itemima koje smo sakupili. I eventualno pokrenemo neki PvP 
Znam, znam : Forum Diablo Srpske Komune: "Opsta diskusija o Diablou, kako starom tako i novom Diablo 3 - And the Heavens Shall Tremble !" ,ali ovako bi mozda bilo preglednije, urednije, a ne sve izmixovano na jednom mestu.
Btw isto bih predlozio i za SC2 forum, dakle jedan sub-forum o SC:BW-u (u okviru vec postojeceg SC2 foruma). Sigurno ce biti ljudi koji ce i nakon izlaska dvojke igrati po malo i keca (makar radi nostalgije, a mozda padne i neki turnir, ako se smorimo od ove moderne verzije).
Opet isto i za SC:
Forum Starcraft Srpske komune:
Opsta diskusija o StarCraftu, kako starom tako i novom StarCraft 2 Beta Forum - Uskoro nam dolazi, it's about time.
Cisto radi preglednosti, a i radi ocuvanja SC:BW-a.
Znam, znam : Forum Diablo Srpske Komune: "Opsta diskusija o Diablou, kako starom tako i novom Diablo 3 - And the Heavens Shall Tremble !" ,ali ovako bi mozda bilo preglednije, urednije, a ne sve izmixovano na jednom mestu.
Btw isto bih predlozio i za SC2 forum, dakle jedan sub-forum o SC:BW-u (u okviru vec postojeceg SC2 foruma). Sigurno ce biti ljudi koji ce i nakon izlaska dvojke igrati po malo i keca (makar radi nostalgije, a mozda padne i neki turnir, ako se smorimo od ove moderne verzije).
Opet isto i za SC:
Forum Starcraft Srpske komune:
Opsta diskusija o StarCraftu, kako starom tako i novom StarCraft 2 Beta Forum - Uskoro nam dolazi, it's about time.
Cisto radi preglednosti, a i radi ocuvanja SC:BW-a.
I reject your reality and substitute my own
Posted 25 March 2010 - 09:46 PM
Hmm, Starcraft Community nema u sebi dodatak "Dva" (broj 2), tako da su tu slobodno ukljucene diskusije i o prvom i o drugom delu. Mislim da nema potrebe deliti forum na 2 podforuma, preglednosti ima i ovako, bas kao sto je stanje i u WoW forumu, obuhvacena je diskusija za sva tri dela.
Naravno, ko zeli da komentarise i prvi deo SC-a (prvi ja jer naravno da tokom mnogo godina igranja zelim da diskutujem sa nekim na tu temu), moze to da uradi u vidu jednog topica ili vise, evo i ja cu napraviti temu gde bi se odvijala diskusija na temu prvog dela.
Naravno, ukoliko prodje neko odredjeno vreme i fond tema i rasprave se znatno poveca, razmatrace se mogucnost podele foruma na podforume za prvi i drugi deo, mada barem za sada, to nije potrebno, a verujem da ce se i Frame sloziti sa time.
Pozdrav.
Naravno, ko zeli da komentarise i prvi deo SC-a (prvi ja jer naravno da tokom mnogo godina igranja zelim da diskutujem sa nekim na tu temu), moze to da uradi u vidu jednog topica ili vise, evo i ja cu napraviti temu gde bi se odvijala diskusija na temu prvog dela.
Naravno, ukoliko prodje neko odredjeno vreme i fond tema i rasprave se znatno poveca, razmatrace se mogucnost podele foruma na podforume za prvi i drugi deo, mada barem za sada, to nije potrebno, a verujem da ce se i Frame sloziti sa time.
Pozdrav.
Posted 25 March 2010 - 09:55 PM
Igra nece izaci ove godine najverovatnije,i jos se malo zna i jos je igra u ranoj fazi razvoja,tako da za sad nije potrebno praviti dodatne podforume/portale (kao sto SCII ima jedan).
STARCRAFT II BETA - necans.shone
World of Warcraft - Palcica Elfneca Tetkica Jagnje @Darkmoon Faire EU
Warcraft III
Diablo II Lord of Destruction
World of Warcraft - Palcica Elfneca Tetkica Jagnje @Darkmoon Faire EU
Warcraft III
Diablo II Lord of Destruction
Posted 25 March 2010 - 09:57 PM
@ kreator
Ok, sada mozda i nema toliko rasprave o prvom delu, nadam se da ce je ubuduce biti....
Lepo je imati mesto gde cemo komentarisati Progaming, maestralne meceve, strategije, najnovije KeSPA rankings-e, organizovati turnire i sl.
Za sada ce mozda i par topica zadovoljiti situaciju... no opet mislim da bi ovako mozda bilo lepse.
Evo jednog primera:
Naravno ja ne predlazem bas toliko sub-foruma, recimo, naravno da nam ne trebaju posebni Terran, pa Zerg, pa Protoss sub forumi, dovoljan je jedan "Rase".
Ali to se sve tice dvojke, dok jedinica ostaje nekako nepravedno zapostavljena.
Nvm, samo pokusavam da pomognem i da budem kreativan.
Hvala na razmatranju predloga ^^
*edit @ necans Znam naravno, ovo su samo predlozi za ubuduce
Ok, sada mozda i nema toliko rasprave o prvom delu, nadam se da ce je ubuduce biti....
Lepo je imati mesto gde cemo komentarisati Progaming, maestralne meceve, strategije, najnovije KeSPA rankings-e, organizovati turnire i sl.
Za sada ce mozda i par topica zadovoljiti situaciju... no opet mislim da bi ovako mozda bilo lepse.
Evo jednog primera:
http://www.sc2armory.com/forumsovde je sve pod konac, sto bi se reklo.
Naravno ja ne predlazem bas toliko sub-foruma, recimo, naravno da nam ne trebaju posebni Terran, pa Zerg, pa Protoss sub forumi, dovoljan je jedan "Rase".
Ali to se sve tice dvojke, dok jedinica ostaje nekako nepravedno zapostavljena.
Nvm, samo pokusavam da pomognem i da budem kreativan.
Hvala na razmatranju predloga ^^
*edit @ necans Znam naravno, ovo su samo predlozi za ubuduce
I reject your reality and substitute my own
Posted 25 March 2010 - 10:04 PM
Nemoj pogresno da shvatis, naravno da su konstruktivni predlozi uvek dobrodosli, ali opet zaboravljas da je ovo Blizzard Serbian Community, a ne samo Starcraft komuna, sto znaci da treba uklopiti sve tri igre kojima se ovaj fan-site bavi u jedan forum, a s obzirom da jos nemam clanova kao gorenavedeni sajt, mislim da je za sada ovako najbolje. Naravno, Frame je taj koji odlucuje, i verujem da bi se i on slozio u buducnosti kada se statistika znatno promeni
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

MultiQuote
Reply