Planiram da pocnem da igram wow,ali posto trenutno nemam pare za ekspanzije kupio bi samo obican wow.Zanima me kad kupim da li treba da instaliram i ekspanzije i nove patcheve da bi igrao samo obican wow
Page 1 of 1
Wow clasic
Posted 28 February 2010 - 09:46 PM
lukass, on 28 February 2010 - 09:29 PM, said:
Planiram da pocnem da igram wow,ali posto trenutno nemam pare za ekspanzije kupio bi samo obican wow.Zanima me kad kupim da li treba da instaliram i ekspanzije i nove patcheve da bi igrao samo obican wow
Lukass, nazalost moraces da instaliras obe ekspenzije (The Burning Crusade pa Wrath of the Lich King), i onda da patch-ujes sa poslednjom verzijom 3.3.2 (uskoro ce izaci 3.3.3). Onda ces moci da krenes sa igrom.
Najlakse Vam je da uzmete diskove od nekog drugara, i da instalirate igru i da postavite zakrpu, pa tek onda da napravite nalog kako bi poceli sa igrom.

By allowing me to peer into his heart, you allowed me to confirm what I needed to know. There is no Arthas Menethil anymore - there is only the Lich ... There is no grace. There is just the Lich King. Arthas is gone. ...
Posted 01 March 2010 - 11:56 AM
Silencer, on 28 February 2010 - 09:46 PM, said:
Lukass, nazalost moraces da instaliras obe ekspenzije (The Burning Crusade pa Wrath of the Lich King), i onda da patch-ujes sa poslednjom verzijom 3.3.2 (uskoro ce izaci 3.3.3). Onda ces moci da krenes sa igrom.
Najlakse Vam je da uzmete diskove od nekog drugara, i da instalirate igru i da postavite zakrpu, pa tek onda da napravite nalog kako bi poceli sa igrom.
osim što ovo uopšte nije tačno.
imao sam prilike da igram na TBC akauntu, dakle nema WLK i radi bez problema. za očekivati je da je isto i ako je samo wow akaunt, bez TBC, osim ako neko ne navede neki blue post ili nešto slično gde stoji drugačije.
ono što uvek mora da se ima to su svi patch-evi, dakle ne ekspanzije već patchevi, tj mora igra biti ispatchovana do poslednje verzije (3.3.2 čini mi se)
Posted 01 March 2010 - 07:15 PM
Najlakse resenje:
Kupi Classic WoW.
Instaliraj.
Pusti ga da skine sve sto je potrebno da kliknes Play dugme.
Igraj.
Kada se odlucis da igras WotLK ili TBC, prosto samo ubaci diskove, instaliraj i nastavi da igras sta si instalirao.
Problem solved.
Kupi Classic WoW.
Instaliraj.
Pusti ga da skine sve sto je potrebno da kliknes Play dugme.
Igraj.
Kada se odlucis da igras WotLK ili TBC, prosto samo ubaci diskove, instaliraj i nastavi da igras sta si instalirao.
Problem solved.

"'bout time we kick this revolution into overdrive." — Jim Raynor
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

MultiQuote
Reply