Igram na Bronze Dragonflight ally shadowpriest trenutno(imam dosta screenshotove sa moji DPS, u voa 25-kolaron sa 2.630 GScore uradio sam 7.5k DPS...ima i ostali fightovi tamo, poznajem svoku classu celosno ako me netko zeli proveriti nek izvoli) i interesuje me dali ima neki gild sa lepi 25(pa makar i da ima lepi 10 man) man progress sa bar 90% balkanci. Ja inace bez problema bi uradio Reroll DK(ja bi isao kao tank ali ne smeta mi ni DPS) a mozda i da prenesem samo priesta....za sad mi je to samo jedna ideja. Ako ima neko neka pise.
p.s. ja sam iz makedonija....ali razumem sta se prica
Inace *imam 16 godina ali u svi gildovi u koje sam bio do sada su bili sve 18+...tako da mslim da se mogu snalaziti dobro
*Nemam WWS/WoL/WMO repors posto su sve to stare i vise ih ne otvara
pozz
//Marko
Edit: ako ima nesto da trazite 3 dana attendence bilo bi super
Raid Exp: novi raider sam: naxx/os 3D 10/25 /EOE/Uld25(sa hodir hardmode,imam screenshot sa dps,nemam algalon)/uld10(imam pokusaj na alone in the darkness 10 bio prvi na dps i imam screenshot, Freya 3G sam hilao kao holy sa naxx25 gear lol i bio na isto HPS kao ostali healeri-pala/drood)/ToTC(tu sam prestao raidati, samo sam stigo do jarraxus i ubio na 25 HMode, hilao sam twins valkyr HC na 10man sa 5.8k HPS ispred druid i paladin, a imo sam najslabi gear)/ICC samo 1vi i 4ti boss...lol...jos nisam se vratio na ozbiljno raidanje
character: Markomkd na Bronze Dragonflight-Ally
DPS u VOA25 za koji sam vec pricao:

Help

MultiQuote
Reply