Unofficial Blizzard Forum :: Serbian Community Fansite: Warlock 3.3 - Unofficial Blizzard Forum :: Serbian Community Fansite

Jump to content

• 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Options
Rate Topic: -----
Warlock 3.3 fresh class discussion

#121 User is offline   joximovic 

• Exalted member
  • Group: Members

Posted 28 January 2010 - 11:28 PM

View PostDeda, on 28 January 2010 - 07:45 PM, said:

Da, dobar DPS kad ne menjas targets, 31k na Blood Beasts =(

Nego pogledaj sliku ispod i obrati paznju na crveni okvir, sta se desilo te si izgubio DPS?

Eh da, reci Skepteru da izbaci Rupture iz rotacije, mnogo veci DPS ce da pravi ako prati Envenom buff na sebi.

Pa da, imali smo previse castera, pa sam ja bio melee u tom fightu. ^^
Mada vjeruj mi, affli lock ne bi izgubio mnogo dpsa ni da menjam targete, jer meni corruption je instant cast, traje sa mojim hasteom ~12sec, i za full duration uradi 30k+ dmga, tako da i da sam se focus na beaste, kada izadju, dotujem 3-4 beasta gde izgubim isto tako 3-4sec, a dobijem dosta dmg done-a na beastove. Mada mi to nije bio posao sinoc. ;p
To sto je dmg pao, ubi me ako ja znam? Zavisi sve, to je bilo pred kraj, vjerovatno je tada isao heroism, a fala bogu, u jebenom ICC-u, kada se blowuje heroism, moj fps pada na 3-4, tako da je tesko i pritisnuti neko dugme a kamoli raditi dps. ;P Ili sam jednostavno izgubio focus pa overwrite-ovao neki dot, ne znam stvarno.

A recu Skepteru da ne koristi vise Rupture, a pazi Envenom. ^^
Posted Image
armory link warlock

View Postvalprax, on 02 July 2009 - 01:04 AM, said:

Drugo:Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja.
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#122 User is offline   uytuyt 

• Forum God

Posted 29 January 2010 - 12:34 AM

A recu Skepteru da ne koristi vise Rupture, a pazi Envenom. ^^

ma da, sigurno ces mu reci, pa da vise ne mozes da kacis logove u kojima si 1st DPS-er :P
;)
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#123 User is offline   joximovic 

• Exalted member

Posted 24 February 2010 - 11:45 PM

Konacno podesih combat logove da mi opet rade ;P

Evo veceras radili neki bezvezni 10man, jebeni altovi me zakinu svaki put, ubicu LK-a za 4godine mozda.
Nego, dmg je ponekad vise nego extra, affliction. Evo veceras, Saraufang na 10man statsi:
http://www.worldoflogs.com/reports/oh9dakhje9nbph81/sum/damageDone/?s=2945&e=3171

9.3k bez CoA u rotaciji jer sam morao koristiti Elementals... bez boomkinovih 5% crita, 3% haste-a, bez 3% hit-a i bez demo warlocka.
Prakticno, bez pola buffova, ovo je vrlo dobar dps ja bi rekao. ^
Posted Image
armory link warlock

Drugo:Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja.
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#124 User is offline   joximovic 

• Exalted member

Posted 01 March 2010 - 11:26 PM

Evo full buffovi, od pre neki dan VoA:
http://www.worldoflogs.com/reports/1gsjq0pq3khoj768/sum/damageDone/?s=585&e=678

Regrutovao sam dobrog warlocka, jos malo pa je ko ja :P
Posted Image
armory link warlock

• {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#125 User is offline   necans 

• The One
  • Interests:SC II Beta - World of Warcraft - Diablo I,II & Lord of Destruction - Warcraft III

Posted 02 March 2010 - 03:02 PM

Svaka cast.

Ja zbog prirode 10 mana (onog u kojem ja igram doduse) moram da budem destro i da imam min. 16% hita.To mi je pokvarilo ideju da budem demo/affli dok nisam skapiro da mi jedan trinket vredi 3% hita,a supression isto tako i imam ga u affli,tako da mogu njega da zamenim za NMIC.Jos samo da mi dropuje... :/

@Joxi: Na istom fightu u destro sam uradio 7.4k sa trenutnim gearom (samo sam jedan hit trinket zamenio sa sadasnjim posto je bio boomkin) u principu nije lose,i dalje sam sklj sa gearom,uglavnom zbog redjeg 10 man raidovanja i ne raidovanja 25 skoro uopste...
STARCRAFT II BETA - necans.shone
World of Warcraft - Palcica Elfneca Tetkica Jagnje @Darkmoon Faire EU
Warcraft III
Diablo II Lord of Destruction
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#126 User is offline   Marbles 

• Junior User

Posted 06 March 2010 - 06:04 AM

Znaci Joxi vi orete sa tim dpsom, kakvi su to brojevi jbt...
Marbles, lvl 80 Gnome Mage < Entropy > Bronzebeard, EU.
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#127 User is offline   Marbles 

• Junior User

Posted 10 March 2010 - 06:17 AM

Meh, sad bih napravio locka kad ne bih morao opet lvl 1-40, to me smara nevidjeno!
Marbles, lvl 80 Gnome Mage < Entropy > Bronzebeard, EU.
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#128 User is offline   joximovic 

• Exalted member

Posted 10 March 2010 - 05:14 PM

Sto? :P
Ja tbh wow u zadnjih mjesec i vise dana ne igram nikako skoro, tipa 10-ak sati sedmicno.
Ali sada mi se tako igra taj period 1-60, Azeroth ftw stvarno, ja obozavam taj low lvl.
(E da, kad spomenu ovo vec, uytuyt, ako se sjecas ono sto smo pricali kako ne moze da se igra 15-ak sati sedmicno, a da se bude HC raider, napravi lvl1 lika, idi i pitaj bilo koga u mom guildu ako meni ne vjerujes koliko sam cesto online u zadnjih mjesec i nesto dana. A opet smo na 9/12, mozda i 10/12 u ICC. Nije to neki cisti hard core guild, ali ja i da igram u jos jacem guildu, isto bi ovako radio, jer jednostavno mi se ne igra atm i jedino zanimljivo u igri mi je da raidujem.)
Posted Image
armory link warlock

• {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#129 User is offline   uytuyt 

• Forum God

Posted 10 March 2010 - 05:32 PM

kao sto rekoh - parental control i saznaces dosta toga i iznenaditi se.
daily, some mats for something, banka, AH, mail, alttab browsing i poneki chat.
+ pikanje rejda.
+ toga nema u <yet another ww2 shooter>.
lvl1 likovi i chatovanje? ovaj mesec sam preskocio wow, a ionako RSS feed na armoriju dosta toga kaze, tako da nije rec o tome da ja tebi ne verujem, vec tvrdim da ti ni sam nisi svestan kako se vreme trosi u wowu. jaka izjava, ali upravo zato moj parental control izazov i dalje stoji.
poz
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#130 User is offline   joximovic 

• Exalted member

Posted 10 March 2010 - 06:31 PM

Opet ja ne znam zasto bi ja stavljao parental control da bi tebi dokazao da se ja logujem tacno 5 pada u nedelji, i to od 20:00h do 23:00 u minut tacno. Ja sam govorio ~15 sati, sat-dva gore dole, ne vidim u cemu je stvar.
Kad bi stavio parental kontrol tacno bi se osjecao kao leceni narkoman kome daju tacnu dozu morfijuma svaki dan u isto vrijeme i u istoj kolicini, i koje ne smije da preskoci.
Necemo biti formalisti i bukvalisti valjda...uostalom ja znam svoj play time i meni bolji dokaz ne treba. ^

Ko sto rekoh vec, skoro 30k golda imam atm, nikad vise u zivotu nisam imao, ne znam ni otkud mi, no nebitno. Pun kurac flaskova za raid, pun mi alt matsa od DE-ovanih greeniesa i blue itema. Alt JC, ima skoro sve recepte, i 30-ak JC tokena koji stoje onako na ukrasu, po 10ak gemove svake boje....... na AH nisam svratio ne pamtim otkad. Dailie sam radio u zivotu samo ako mi treba rep od tog factiona, i ako je on u stvari vazan za nesto, a to nije neki non-combat-pet ofc. Zadnji daily sto sam radio su bili Hodir na pocetku wotlk-a ja mislim.
Chat jeste bio ponekad stavka koja mi je oduzimala dosta (mozda i najvise od svega ostalog u igri), ali i to sam smanjio, prozborim koju sa ljudima samo u toku raida.
Posted Image
armory link warlock

• {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

#131 User is offline   Frame 

• Community Admin
  • Group: Administrators
  • Interests:Gaming, Design, Community Development

Posted 10 March 2010 - 07:35 PM

Don't feed the trolls, Joxi. Just don't.
Posted Image
"'bout time we kick this revolution into overdrive." — Jim Raynor
  • {$this->lang->words[
  • 0
  • Reply Icon Reply

Share this topic:

• 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic